Classic Gold - Salt - by Nextra | 5 pcs View larger

Classic Gold - Salt - by Nextra | 5 pcs

New product

E-liquid CLASSIC GOLD Nicotine Salt van Nextra

Classic Gold heeft de smaak van "Klassiek" lichtblond dat doet denken aan de smaken die in de Verenigde Staten zijn gemaakt

Verpakt in dozen van 5 stuks.

E-vloeistof met nicotinezout
Verpakt in flacon van 10 ml
Gemaakt in Frankrijk

More details

More info

Nicotinezouten, te gebruiken bij weerstanden groter dan 1 ohm.

Met een andere pH (zuurder) dan "klassieke" nicotine, biedt nicotinezout de mogelijkheid om producten met een hoog nicotinegehalte (maximaal 20 mg) te verdampen zonder een onaangename klap in de keel te krijgen, in tegenstelling tot de nicotine die wordt gebruikt in de meeste e-liquids.

Verkrijgbaar in booster of afgewerkt product, nicotinezout heeft het voordeel dat het de toegang tot vapen voor rokers vergemakkelijkt, omdat het gevoel in de keel erg zacht is en de opname van nicotine net zo snel is als bij een conventionele sigaret .

Nicotinezout is daarom perfect geschikt voor het gebruik dat bedoeld is voor starters, namelijk om te profiteren van hun nicotine tijdens hun pauze, na de lunch of op andere momenten dat de tijd opraakt.

Om al deze eigenschappen te behouden, raden we aan om dit type vloeistof met een laag vermogen en in kleine tocht (indirecte afzuiging) te gebruiken.

LET OP: De verpakking in 5 stuks is exclusief gereserveerd voor verkoop tussen professionals.
De verkoop aan particulieren moet geschieden zonder kartonnen doos.

TPD Conpliant België