Concentrés ExtraDIY There are 5 products.

Showing 1 - 5 of 5 items
  • ExtraDIY presenteert haar "Alfabet van concentraten". De "R" is een overwegend recept voor zwarte bessen met anijs en muntnoten.Aromatisch concentraat voor doe-het-zelfbereiding, consumeer niet puur. Fles van 10 mlGemaakt in Frankrijk Preferentiële verpakking in doos met 10 flacons.

  • ExtraDIY presenteert haar "Alfabet van concentraten". De "H" is een mengsel van aardbei, "zoete" framboos en munt. Aromatisch concentraat voor doe-het-zelfbereiding, consumeer niet puur. Fles van 10 mlGemaakt in Frankrijk Preferentiële verpakking in doos met 10 flacons.

  • ExtraDIY presenteert haar "Alfabet van concentraten". De "P" is een mengsel van framboos-dominante rode vruchten met citrus- en lychee-tonen. Aromatisch concentraat voor doe-het-zelfbereiding, consumeer niet puur. Fles van 10 mlGemaakt in Frankrijk Preferentiële verpakking in doos met 10 flacons.

  • ExtraDIY presenteert haar "Alfabet van concentraten". De "E" is een exotisch fruitrecept met een klein geheim tintje. Aromatisch concentraat voor doe-het-zelfbereiding, consumeer niet puur. Fles van 10 mlGemaakt in Frankrijk Preferentiële verpakking in doos met 10 flacons.

  • ExtraDIY presenteert haar "Alfabet van concentraten". De "A" is een mengsel van zomerfruit, allemaal geassocieerd met een vleugje romig. Aromatisch concentraat voor doe-het-zelfbereiding, consumeer niet puur. Fles van 10 mlGemaakt in Frankrijk Preferentiële verpakking in doos met 10 flacons.

Showing 1 - 5 of 5 items